fbpx
HJERTELIGT VELKOMMEN TIL COASTCAR

Hos Coastcar har vi en helt speciel lidenskab for biler. Biler er ikke bare noget vi har for at blive transporteret fra A til B – det er en del af vores identitet. Vi er en lille bilforhandler, som både sælger brugte biler, samt importerer biler fra Tyskland, som vi tilbyder på Flexleasing i samarbejde med Focus Flex Leasing.

Vi hjælper dig med at finde den bil til dig, som du føler er en del af dig selv. Sammen går vi igennem købsprocessen, fra når vi har fundet den helt rigtige bil som passer til dig, til den står hjemme på din adresse – serviceret og klargjort.

FLEX- OG SPLITLEASING
Har du fundet din drømme bil, men synes prisen er for høj med de danske registreringsafgifter? Så er Flexleasing måske løsningen for dig, som gerne vil gøre dine bildrømme til virkelighed. Kontakt os, og vil laver et tilbud til dig. Accepteres tilbudet, kan vi have bilen hjemme inden for en uge.
KØB OG SALG
Coastcar blev startet ud fra ideen om, at alle skal kunne få råd til en fed bil. Vi importerer alt lige fra små billige Mini Coopers, til topudstyrerede 4 hjulstrækkere fra Tyskland. Derudover køber vi gerne din byttebil kontant til toppris. Vi hjælper dig med at få en god forsikring, og kan formidle finansiering af købet ved behov.
KUN GLADE KUNDER
Vi forstår hvor vigtigt glade kunder og tilfredse kunder er! Coastcar har rigtig mange faste kunder som nyder fleksibiliteten og friheden og som skifter bil fra tid til anden.Skal din bil til service, eller vil du have monteret noget ekstra udstyr? Vi kan hjælpe dig med dette, så du både sparer tid og penge.

Drømmer du om ny bil?

Vi hjælper både privatpersoner og virksomheder
med at afdække mulighederne ved køb og leasing.

Virksomheden

COASTCAR
CVR DK - 34516847

HOVEDKONTOR, HØRSHOLM
KOKKEDAL INDUSTRIPARK, 108
2980 KOKKEDAL

Information

SHOWROOM ÅBEN EFTER AFTALE

INFO@COASTCAR.DK

TLF. +45 60 14 89 11

Følg os på