fbpx

FLEX-LEASING ER FOR ALLE

Har du fundet din drømmebil, men synes prisen er for høj med de danske registreringsafgifter? Kunne du godt tænke dig at køre i åben bil om sommeren, og have en lækker firehjulstrækker om vinteren? Så kan flexleasing være en løsning for dig, som gerne vil gøre dine drømme til virkelighed.

Når du flexleaser undgår du at binde dig til det fulde beløb på en gang, men betaler registreringsfgiften i små bidder, hvilket har gjort flexleasing meget attraktivt.

Nedenfor besvarer vi nogle af de oftest stillede spørgsmål omkring flexleasing. Er dette ikke nok svar, er du altid velkommen til at ringe og få en snak med os.

Hvordan fungerer flexleasing?

Når man flexleaser, betaler man en procentdel af bilens registreringafgift i små månedlige bidder. Leasingselskabet køber bilen uden afgift, efter kundens ønske og er i leasingperioden registreret som ejer – kunden som bruger.

En typisk leasingaftale vil lyde på en 12 måneders periode, da det bedst kan betale sig, eftersom registreringsaftalen i mellemtiden kan være faldet. Efter de 12 måneder kan man vælge at få lavet en ny og typisk lavere vurdering, og forlænge aftalen.

Alternativet til dette er at indfri restværdien, eller lade Coastcar sælge bilen videre uden afgift.

Hvordan fungerer splitleasing?

Splitleasing er løsningen for dig som kører meget erhvervskørsel, og dermed mindre privat. Omkostningerne på bilen bliver delt mellem din erhvervsmæssige kørsel og din private kørsel. Kører du f.eks. 70% erhvervs kørsel og 30% privat kørsel, bliver 70% af alle bilens omkostninger faktureret til firmaet, mens de sidste 30% faktureres til dig som privatperson.

BESKATNING
Ved denne løsning, er der ingen beskatning af firmabil, da man selv betaler for sin private kørsel. Virksomhedens udgifter mindskes også, da medarbejderne betaler sin del af driftsomkostningerne selv.

ØKONOMIEN
Hver måned modtager man to fakturaer fra leasingselskabet: Én til medarbejderen, og én til virksomheden. Alle bilag og økonomi håndteres af leasingselskabet, hvilket gør, at virksomheden ikke skal bruge tid på at administrere bilen – begge parter får en regning hver måned.

For at holde styr på hvilke kilometer der er privat og erhverv, bliver bilen udstyret med en GPS og en fjernbetjening, hvor du angiver om det er privat eller erhvervskørsel.

Hvilke udgifter er der for køber?

FØRSTEGANGSYDELSE
Du starter ud med at betale en førstegangsydelse. Førstegangsydelsen ville typisk være 20-30% af bilens pris uden afgift. Dette beløb bruges alene til at nedbringe bilens restgæld.

MÅNEDLIGE YDELSE
Derefter er der den månedlige ydelse, som dækker månedsbetalt registreringsafgift og en rente på restgælden. Den beregnes ud fra bilens alder. Optimalt set er bilen mere end 3 år men mindre en 6 år.

DRIFTUDGIFTER
Leasingtager betaler selv alle driftudgifter. Vi tilbyder en attraktiv forsikring og vejhjælp gennem en god rammeaftale.
Når leasingaftalen er slut kan du vælge at få lavet en ny vurdering og en kontraktforlængelse, eller få restgælden indfriet og selv sælge bilen. Alternativt kan COASTCAR sælge bilen for dig!

Hvad gør jeg når bilen skal sælges igen?

Når tiden er inden til, at du skal af med bilen igen, er dine muligheder for et godt salg større, da bilen står uden afgift hvilket gør at bilen kan sælges i hele Europa.

Du kan vælge at købe bilen af leasingselskabet og selv stå for at sælge bilen, eller lade Coastcar lease den ud eller sælge den for dig.

Drømmer du om ny bil?

Vi hjælper både privatpersoner og virksomheder
med at afdække mulighederne ved køb og leasing.

Virksomheden

COASTCAR
CVR DK - 34516847

HOVEDKONTOR, HØRSHOLM
KOKKEDAL INDUSTRIPARK, 108
2980 KOKKEDAL

Information

SHOWROOM ÅBEN EFTER AFTALE

INFO@COASTCAR.DK

TLF. +45 60 14 89 11

Følg os på