facebook

FLEXLEASING HOS COASTCAR

Flexlease din næste drømmebil hos Coastcar

Har du gået med drømmen om en bil i den dyrere klasse? Så kan du nyde godt af fordelene ved flexleasing. Vi rådgiver dig om en flexleasing er det bedste valg for dig ud fra dine ønsker og behov.

Få et godt tilbud på din drømmebil

OVERVEJER DU AT FLEXLEASE DIN NÆSTE BIL?

Med flexleasing af en brugt bil er der en masse penge og spare. Derfor får du mere bil for pengene.

Ordet flexleasing dækker over en finansiel leasing fyldt med fordele under den Danske lovgivning.

Simpelt sagt, betyder det, at du som leasingtager kun betaler den forholdsmæssige afgift, hvilket ved sige, du kun betaler en mindre procentvis del af den høje registreringsafgift hver måned. Derfor kan import af biler fra udlandet lige pludselig godt betale sig.

Hvis du flexleaser får du en billigere leasingydelse på længere sigt.
Efter leasingaftale på 12 måneder kan du vælge og forlænge aftalen et år mere. Der beregnes nu en ny aftale ud fra et nyt afgiftsgrundlag, da den procentvise afgiftsbetaling falder jo ældre bilen bliver.

Et ekstra plus er din private kapitalbinding. Ved normalt bilkøb betaler du bilens fulde værdi plus den høje afgift, mens du kun betaler for den del af afgiften hvor, du har bilen i din besiddelse

OVERVEJER DU AT FLEXLEASE DIN NÆSTE BIL?

Fleaxleasing kontra køb af bil med afgift

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du skal flexlease eller købe din nye bil, så læs med her:

Der er tre vigtige overvejelser du skal gøre dig for og finde ud af, om du skal købe eller flexlease:

1. Hvad leder du efter i en bil
2. Hvor mange måneder har bilen på sig
3. Kan du binde dig til et længere forløb

Forstå økonomien bag flexleasing 

Der er fire tal i din leasingkontrakt, du lige skal give et ekstra øjekast inden, du skriver under, vi giver dig her et overblik.

1. Førstegangsydelsen
Ved start af din lease skal du ligge et større beløb inden du kan rulle væk fra forhandleren. Dette beløb kaldes førstegangsydelse og skal i en god kontrakt afspejle det værditab bilen har, mens du kører i den. Det er derfor vigtigt at man som forhandler laver en realistisk afskrivning af bilens værdi. Det er derfor vigtigt, at du ved hvor stor en del af din førstegangsydelse som går til bilens afskrivning, så restværdien er et tal, som afspejler det beløb bilen efterfølgende kan sælges for.
2. Restværdien
Når du er færdig med din leasingperiode skal bilen sælges eller leases videre. Restværdien er det du som leasingtager skylder i bilen efter din kontrakt udløber. Så hvis du har en restværdi på 150.000 samtidig med bilens reelle værdi er på 150.000, er der lavet en korrekt afskrivning af bilens værdi mens du har kørt i den og du undgår at skulle have pengepungen frem.
3. Den månedlige ydelse
Hver måned betaler du et beløb i din leasingkontrakt. Det, der ligger bag dette beløb, er to ting. Primært er det betaling af afgift til staten som er en procentdel af den samlede afgift på bilen. Jo ældre bilen er, jo lavere er den procentdel, du skal betale.

– 2% hvis bilen er 0-3 måneder

– 1% hvis bilen er 3-36 måneder

– 0,5% hvis bilen er+36 måneder

Det vil sige at det en kæmpe fordel i og flexlease en brugt bil som er mere end tre år.

Den anden del af beløbet er betaling til finansiering af bilen og administrationsgebyr til leasingselskabet.

4. Prisen på bilen
Det er vigtigt du ved hvad bilen er værd ved start af din leasing. Det tal kan findes ved og lægge restværdien og førstegangsydelsen sammen ekskl. moms.

Efterfølgende kan du holde beløb overfor for biler magen til på mobile.de. Hvis tallene overhovedet ikke ligner hinanden, kan det være fordi, din førstegangsydelse går til andet end afskrivning af bilens værdi.

DET BEHØVER IKKE VÆRE KOMPLICERET AT FLEXLEASE

Vær opmærksom på det med småt

Flexleasing bliver stadig mere og mere populært i danmark. I leasing er det muligt og skrue en kontrakt sammen på mange forskellige måder og det kan derfor være svært og gennemskue hvilken kontrakt der er den bedste til dit behov.

Som leasingtager af en bil på flexleasing hæfter du selv for differencen mellem den estimeret restværdi og den reelle værdi, bilen har efter kontrakten er udløbet.

Her hos Coastcar er det vores levevej at tilbyde de bedste kontrakter til dig som leasingtager. Den ekspertise vil vi gerne dele med dig og tilbyder derfor vores hjælp til at guide dig igennem det med småt i en leasingkontrakt – selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

GUIDET HJÆLP GENNEM HELE FORLØBET

Efter din flexleasing kontrakt slutter

Når din leasingaftale slutter er det som sagt dig som leasingtager der har ansvaret for og sælge bilen videre. Det er oftest grunden til at mange bliver bange for og tegne en flexleasing aftale. Hos Coastcar kender vi værdien af vores kunder og derfor tilbyder vi altid at sælge bilen for dig.

Vi kontakter dig 1 måned før din aftale slutter og så finder vi en plan sammen, som gør alle glade.

Derudover tilbyder vi også en bred vifte af garantiprodukter, afhængigt af bilens kilometerstand, motorstørrelse og type.

K

Vores profil

Skal vi hjælpe dig med din næste bil?

Coastcar beskæftiger sig primært med flexleasing af biler. Vi har en kæmpe kærlighed for biler og den kærlighed vil vi gerne give videre til vores kunder, så de kan få opfyldt deres bildrømme.

Vi sætter stor pris på at have dig med hele vejen igennem købsprocessen, så vi i samarbejde kan finde den bil, som opfylder dine krav, som gør dig glad og giver dig den følelse at du glæder dig hver morgen til at sætte sig ud i din bil.

+45 70 70 72 12