facebook

LEASING I HJERTET AF NORDSJÆLLAND

Vi hjælper dig med at finde den helt rette bil

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den bil til dig, som du føler er en del af dig selv. Sammen finder den helt rigtige bil som passer til dig, og vi sørger for det hele indtil den står hjemme på din adresse. Vi køber gerne din gamle bil.

Få et godt tilbud på din drømmebil

DIN LEASING EKSPERT I HJERTET AF NORDSJÆLLAND

Vi har hjertet med os når det kommer til leasing

Hos Coastcar har vi en helt speciel lidenskab for biler. Biler er ikke bare noget vi har for at blive transporteret fra a til b, men det er en del af vores identitet.

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den bil til dig, som du føler er en del af dig selv. Sammen finder den helt rigtige bil som passer til dig, og vi sørger for det hele indtil den står hjemme på din adresse. Vi køber gerne din gamle bil.

Leasing partner
Vores leasing partner er Focus Flex Leasing, som er en del af den danske familiekoncern Fleggaard Holding A/S, som i dag har ca. 1750 medarbejdere og en årlig omsætning på 7 milliarder kroner. Dvs. at de som et af de eneste leasingselskaber i Danmark kan tilbyde dig 100% finansiering af din bil udenom bankerne. Det gør det lettere for alle parter 

DRØMMEBILEN ER TÆTTERE PÅ END DU TROR MED FLEXLEASING

Sådan fungerer det når du flexleaser din nye bil hos Coastcar

Vi har gjort processen så nem og smertefri for dig som muligt. Det betyder at vi står for alt fra A-Z. Du skal bare bekymre dig om hvor fed din nye bil er.

Dine behov

Vi tager en snak om dine behov og hvilken slags bil du kunne tænke dig.

Step 1

U

Vi finder din bil

Vi finder den perfekte bil til dig, som passer til dit behov i samarbejde med dig.

Step 2

N

Du godkender bilen

Når bilen er fundet godkender du den, og vi får den hjem med det samme.

Step 3

Tillykke med din nye bil

Vi sørger for din bil er på din adresse så hurtigt som muligt.

Step 4

Vi har bygget vores forettning på sunde og gennemskuelige aftaler

Din drømmebil skal have hele pakken, og hvad der for dig er hele pakken er selvfølgelig indiviudelt. Når du flexleaser hos Coastcar har vi forsøgt at gøre det lettere at finde ud af hvilken bil der passer bedst til dig.

Vi deler en stærk passion for biler hos Coastcar, hvilket er vores drivkraft i alt hvad vi gør for dig. Vi elsker simpelthen biler. Vi er klar til at hjælpe dig til at blive godt kørende, drømmebilen er tættere på end du går og tror.

Med det grundige forarbejde vi gør forud for enhver leasingaftale, sikrer vi os at vi i længden altid vil være dit fortrukne valg, når det kommer til de bedste priser, vilkår og sikkerhed i perioden. 

DERFOR ER FLEXLEASING EN GOD IDE

Mere bil for pengene

Fast lav ydelse

Stor fleksibilitet

Undgå stort tab

Skræddersyet aftaler

Faste udgifter

Vil du blive klogere på hvordan flexleasing fungerer?

Hos Coastcar har vi gjort det til vores mission at uddanne vores kunder igennem købsprocessen, så du ikke er i tvivl om hvad hvor og hvordan det hele fungerer.

K

Vores profil

Skal vi hjælpe dig med din næste bil?

Coastcar beskæftiger sig primært med flexleasing af biler. Vi har en kæmpe kærlighed for biler og den kærlighed vil vi gerne give videre til vores kunder, så de kan få opfyldt deres bildrømme.

Vi sætter stor pris på at have dig med hele vejen igennem købsprocessen, så vi i samarbejde kan finde den bil, som opfylder dine krav, som gør dig glad og giver dig den følelse at du glæder dig hver morgen til at sætte sig ud i din bil.

+45 70 70 72 12